Profiel

3
SilQ Muziek
Man /
Leiden, Zuid-Holland

Muziek
SilQ Muziek

Achtergrond

SilQ is een tweemans formatie die een breed scala aan muziekstijlen speelt. Onze muziekstijl past uitstekend bij recepties, business events, achtergrondmuziek, huwelijksceremonie, afscheid, borrels, verjaardag, diners, restaurants, weddings, jubileum en VIP party\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s.

Naast achtergrondmuziek of easy listening staat SilQ ook haar mannetje bij de \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"good old\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Dance Classics en de hedendaagse popmuziek. Denk hierbij aan de songs van bijvoorbeeld Stevie Wonder, Simply Red, Pharrel, Chic, Womack & Womack, Beyoncé, Kool & the Gang, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, The Scene en veel meer. SilQ de formatie voor stijlvolle en smaakvolle live muziek. U profiteert van onze jaren ervaring!

Wanneer u uitbreiding wenst in de formatie, kunnen wij naast piano en zang ook een volledige live band samenstellen. Door ons netwerk en tientallen jaren ervaring, bieden wij hierin ook de beste muzikanten. Wilt u er een saxofonist bij? Dat kan, maar ook een gitarist een extra zanger, drums of bassist is mogelijk. Informeer dan vrijblijvend!

WWW.SILQMUZIEK.NL OF WWW.LIVEMUZIEKPIANOMETZANG.NL

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
SilQ Muziek, Leiden
Muziek
?
?
Muziek
?
?

Opleiding(en)

SilQ Muziek heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Bedrijfspagina's

Prestige

Huidig niveau
3

Voortgang tot volgend niveau
17 / 25