Nederlandse Händelvereniging

Nederlandse Händelvereniging

De Nederlandse Händelvereniging (NHV), opgericht in 1946, bestaat uit ongeveer 100 leden. De koorleden zijn amateurzangers met een goede zangstem, die door middel van zangles werken aan hun vocale ontwikkeling. Het koor wordt vocaal-technisch ondersteund door stempedagoge Irene Verburg.
In het najaar van 2011 nam dirigent Andrew Wise het artistiek leiderschap op zich. Hiermee is niet direct een grote koerswijziging ingezet, maar wel stimuleert Andrew het koor nieuwe uitdagingen aan te gaan en voegt hij nieuwe elementen toe aan de concerten. Zo bevatte bijvoorbeeld het najaarsconcert 2013 (Saul van Händel) scenische elementen en worden delen uit de passies van J.S.Bach in het voorjaar van 2014 op een vernieuwende manier ten uitvoer gebracht. Zou u lid willen worden van de NHV, neem dan contact met het secretariaat, tel. 0622798974 of per email secretariaat@haendelvereniging.nl. U kunt ook op onze website kijken, www.haendelvereniging.nl. Onze repetitieavond is donderdagavond van 20.00-22.30 uur in de Wilhelminakerk aan het Wilhelminaplantsoen te Bussum. U bent van harte welkom!

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Nederlandse Händelvereniging

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De deverenigingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nederlandse Händelvereniging
Postbus 421
1400AK Bussum

+31 (0)6 22798974

Deel deze pagina

Nederlandse+H%C3%A4ndelvereniging img