De Honingraad Stichting

De Honingraad Stichting

Stichting Inloophuis De Honingraad is in 1998 opgericht en is in de afgelopen jaren voor velen een vertrouwde plek geworden. Een plaats waar mensen met kanker en hun naasten altijd welkom zijn. Voor meer informatie, voor een kop koffie of gewoon om wat te ontspannen, te praten en te luisteren. Veilig en vertrouwd.

De Honingraad is geen medisch centrum en er worden geen behandelingen verricht. Wij richten ons op de zaken naast de medische behandeling. Ons aanbod omvat creatieve activiteiten zoals schilderen, boetseren of speksteen bewerken en lichamelijke activiteiten zoals Nordic Walking en ontspanning in de vorm van verzorging en massages.

De Honingraad is één van de inloophuizen in Nederland en heeft als verzorgingsgebied het Amphia Ziekenhuis in Breda en Oosterhout. Wij werken nauw samen met huisartsen, specialisten, verpleegkundigen, andere begeleiders en patiëntenverenigingen uit de regio.
Op landelijk niveau is er intensief contact met collega inloophuizen en instellingen. Het IPSO (Instellingen voor Psychosociale Oncologie) coördineert de vele activiteiten en ondersteunt ons met raad en daad. Verder onderhouden wij goede contacten met het Integraal Kankercentrum, IKZ in Eindhoven en met landelijke en regionale patiëntenverenigingen.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Honingraad Stichting

  • activiteiten
  • contactochtend stomadragers
  • inloop allochtonen en kanker
  • inloophuis
  • jonge vrouwen met borstkanker
  • themabijeenkomsten
  • workshops/ cursussen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De deverenigingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Honingraad Stichting
Johan Willem Frisolaan 100
4818LH Breda

+31 (0)76 5655291

Deel deze pagina

De+Honingraad+Stichting img