Zone3

Zone3

Zone3 is een sociale onderneming met een uitgebreid integraal pakket aan diensten. Zone3 levert verschillende diensten waaronder buurtvoorlichters, toezicht & beveiliging, buurtbeheer, schoonmaak & onderhoud en huismeesters. Onze diensten zijn gericht op het vergroten en bevorderen van de leefbaarheid in buurten. Zone3 levert een actieve bijdrage aan het schoon, heel en veilig maken en houden van Amsterdam en omgeving.

Zone3 denkt mee met de klant, ontwikkelt nieuwe diensten waarbij maatwerk wordt gegarandeerd. Als u op zoek bent naar dienstverlening die op uw individuele behoeften is afgestemd, bent u bij Zone3 aan het juiste adres. Bij Zone3 kunt u ook de verschillende diensten met elkaar combineren. Dit heeft voor u als opdrachtgever de volgende voordelen:

• Één aanspreekpunt
• Onderlinge afstemming
• Tijdbesparing
• Kennis, mensen en middelen onder één dak

Met meer dan honderdvijftig mensen zet Zone3 zich dagelijks in voor een brede, flexibele en snelle dienstverlening. Kwaliteit en professionaliteit staan voorop. Om dat te waarborgen investeren we veel tijd en aandacht aan trainingen voor onze medewerkers. Door opdrachten te gunnen aan Zone3 draagt u bij aan de realisatie van onze sociale doelstelling. Zone3 vervult een belangrijke, maatschappelijke functie in Amsterdam en omgeving.

Zone 3 diensten levert diensten aan zowel overheid, profit als non-profit organisaties met als doel duurzame verbetering van de leefbaarheid van de woon- en werkomgeving en het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De deverenigingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Zone3
Overschiestraat 176
1062XK Amsterdam

+31 (0)20 4627710

Links

Website
-

Deel deze pagina

Zone3 img