Hospice Dôme

Hospice Dôme

Hospice Dôme biedt onderdak en zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven en aan hun naasten. In het hospice kunt u terecht als genezing niet meer mogelijk is en als u niet thuis kunt of wilt blijven. Naast deskundige verpleegkundige en medische zorg levert Hospice Dôme ook psychosociale en pastorale begeleiding.

Wanneer komt iemand in aanmerking voor verblijf in Hospice Dôme?
In het hospice kunt u terecht als genezing niet meer mogelijk is en u niet meer thuis kunt of wilt blijven. Hospice Dôme biedt 24 uur per dag deskundige zorg en onderdak aan mensen in de laatste fase van hun leven en aan hun naasten.
Ook kunt u tijdelijk in het hospice logeren, wanneer u thuis (even) onvoldoende hulp heeft, er complicaties zijn opgetreden of wanneer de verzorging voor uw huisgenoten of naasten te zwaar is.
Wanneer uw partner, kind of vaste verzorger een vakantie nodig heeft, is het mogelijk om gedurende deze periode in het hospice te verblijven.
Voor opname in het hospice heeft u altijd een indicatie nodig voor AWBZ-zorg. Deze kan worden aangevraagd door iedere zorgorganisatie, maar het hospice kan dit ook voor u doen.

Comfort en privacy
Hospice Dôme wil een gastvrij en liefdevol onderkomen bieden aan u en uw dierbaren. Daarom komen wij zoveel mogelijk tegemoet aan uw persoonlijke wensen. Als gast heeft u een eigen kamer, die naar uw persoonlijke smaak en met enkele eigen meubels kan worden ingericht. Huisdieren zijn welkom in overleg. Uw wensen zijn altijd leidend bij het maken van afspraken over de dagindeling, bezoektijden en maaltijden.
Onze voorzieningen zijn erop gericht uw verblijf in het hospice zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er een sfeervolle huiskamer, een mooie besloten tuin en kunt u gebruik maken van een bad met een masserende waterstroom.
Het hospice biedt tevens de mogelijkheid voor de naasten om te blijven eten of te overnachten.

Services

  • 24-uurs service
  • uitgebreide informatie vindt u op de website http://www.hospicedome.nl

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De deverenigingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hospice Dôme
Appelweg 49
3818NN Amersfoort

+31 (0)33 4601960

Deel deze pagina

Hospice+D%C3%B4me img